Beuda celebra la 4a edició de la cursa MDM amb més de 150 participants

Diumenge es va celebrar a Beuda la 4a edició de la MdM, una cursa que arriba fins a la Mare de Déu del Mont des del mateix municipi garrotxí. Els dos circuits, de 12 i 21 quilòmetres amb molta exigència, van comptar amb la participació de 156 atletes. En la distància curta, el vencedor va ser Lobo Escobar, que va completar el recorregut amb un temps d’una hora, 57 minuts i 37 segons. Pel que fa a la Mitja Marató, Eneko Trinche es va imposar als rivals aturant el cronòmetre a les dues hores, 20 minuts i 25 segons. Entre els participants hi havia un equip de ‘Proyecto Pol’, una iniciativa benèfica per a recaptar fons per a la investigació de la hiperglicinèmia, i que van completar el recorregut amb el mateix nen malalt.

x