El triatleta Genís Grau completa una magnífica temporada amb la seva primera victòria internacional al Triatló d’Agadir al Marroc

Genís Grau ha guanyat el primer títol internacional de la seva trajectòria. L’atleta de Castellfollit es va imposar dissabte al triatló d’Agadir, al Marroc, tancant d’aquesta manera la seva millor temporada, on també s’ha proclamat campió d’Espanya de l’especialitat.


El triatleta de Castellfollit de la Roca Genís Grau va posar dissabte el colofó a la millor temporada de la seva trajectòria esportiva: Grau va guanyar el Triatló d’Agadir, al Marroc, el seu primer èxit internacional ja que mai havia pujat a un podi fora d’Espanya. El triatleta es va imposar a la Copa Continental Africana en augmentar el ritme de cursa atlètica, on va superar a tots els seus rivals.

Genís Grau, triatleta: “Anava a buscar un top8, amb això estava content. Però em vaig trobar a davant, i aconseguir la victòria va ser espectacular.”

Grau va participar a Agadir juntament amb l’olotí Aleix Domènech, setè, amb la intenció de sumar punts per tal de poder participar l’any vinent a les copes internacionals. Al final, la victòria va ser el premi a una temporada on també ha aconseguit ser campió d’Espanya, i que va arrencar amb poques perspectives: una lesió al genoll i l’entrada al món laboral feien que es plantegés anar deixant de banda les competicions.

Genís Grau, triatleta: “La veritat, no m’esperava guanyar el Campionat d’Espanya i la Copa Continental; a principis d’any, amb les lesions i començar a treballar pensava en deixar una mica de banda el triatló professional, però vaig començar a entrenar i veure que sortien els resultats, i mira, hem arribat fins aquí.”

Ara Genís Grau vol mantenir el rendiment dels seus entrenaments, per arrencar la temporada amb les millors condicions per competir en les properes copes continentals i mundials.