Pepa Costela Decoració és un nou comerç establert al centre d’Olot

A l’espai amb identitat d’avui anem a conèixer un nou petit negoci que s’ha instal·lat al centre de la ciutat des de fa dos mesos. Es tracta de l’establiment de productes de decoració, assessorament i organitzador de decorats per esdeveniments ‘Pepa Costela Decoració’ situat al carrer dels Sastres d’Olot.


‘Pepa Costela Decoració’ és el nom d’un establiment olotí situat al número vuit del Carrer dels Sastres que ofereix tota mena de productes de decoració rústics però moderns per la llar i fins i tot articles de roba. Una botiga que té pocs mesos de vida i el regenta la Pepa,una barcelonina que va arribar a la Garrotxa fa tres anys i s’hi va quedar enamorada, i que va decidir obrir aquest negoci aprofitant un nínxol de mercat que ningú ocupava a la ciutat.

 Pepa Costela, propietària ‘Pepa Costela Decoració’:”Quan vaig arribar aquí vaig veure que hi havia un petit buit, que no hi havia una decoració amb un punt rústic per les masies de per aquí. Alguns productes són reciclats, transformats per mi mateixa, reciclats, i tota la resta són articles nous rústics amb aire afrancesat, italià, un rústic suau, no aquell rústic de camp. ”

‘Pepa Costela Decoració’ també ofereix assessorament per a reformes de la llar i organitza decorats per esdeveniments.

Pepa Costela, propietària ‘Pepa Costela Decoració’:”Fem assessorament sense cap tipus de compromís, gent que hagut de fer una reforma a casa seva, el lavabo, la cuina, les habitacions, el menjador… També faig taules per esdeveniments, per Nadal, sopars importants, taules per batejos, comunions, aniversaris…”

Productes de tota mena i de tots els preus, el que ven aquest nou petit negoci del centre de la ciutat.