El Sant Roc d’Olot és l’únic equip de futbol amateur garrotxí que queda invicte

Només queda un equip imbatut al futbol amateur garrotxí: és el Club Futbol Sant Roc d’Olot de Quarta Catalana, que porta nou victòries en les nou jornades que ha disputat. Els jugadors de Ricard Massanella són els únics que encara no coneixen la derrota després que el Bosc de Tosca perdés aquesta condició al camp del Guíxols.

El Sant Roc de Quarta Catalana va guanyar la darrera jornada al Castellfollit, per 3 gols a 1, i d’aquesta manera no va perdre la bona costum instaurada des de principi de temporada. Actualment, l’equip dirigit per Ricard Massanella és l’únic de totes les divisions amb participació del futbol amateur sènior de la comarca que compta tots els seus enfrontaments per victòries. Segons el mateix tècnic, no hi ha cap secret especial: només gaudir d’un bon ambient a tot el club.

Ricard Massanella, entrenador CF Sant Roc: “Tenim una plantilla que gaudeix de molt bon ambient: a més, el millor que es fa és que hi ha molt treball comú entre la junta i l’equip, i això afavoreix a que es guanyin partits tot i que el rival posi les coses complicades”

En aquests moments el Sant Roc ha guanyat nou dels nou partits que ha disputat. Contra el Castellfollit, però, es va trobar amb força complicacions per aconseguir els tres punts: els visitants es van avançar al marcador, i malgrat remuntar, el Sant Roc no va poder sentenciar fins als últims minuts.

Ricard Massanella, entrenador CF Sant Roc: “Un patiment com avui déu n’hi do. Ens han salvat una mica els pals. És d’aquells dies que has de patir, però és el que vindrà a partir d’ara per mantenir la ratxa positiva”.

El Sant Roc és el líder indiscutible del grup 27è de la Quarta Catalana, només perseguit per Les Preses, i vol quedar a la part alta de la classificació aquesta temporada. Ara, l’objectiu principal és seguir gaudint del bon ambient que es viu al club.