La secció de bàsquet de l’Escola Pia d’Olot creix amb tres equips federats

L’Escola Pia ha ampliat aquesta temporada els seus equips de bàsquet federats. En concret, passen a tenir dotze formacions inscrites a la Federació Catalana de Bàsquet, a més de tres equips que participen a la lliga del Consell Comarcal. El club escolar segueix potenciant l’esport com un estil de vida a mantenir.

És un dels clubs de bàsquet més importants i tradicionals de la Garrotxa, tot i no estar vinculats a cap població en concret. És l’Escola Pia, un club d’un centre educatiu que aquesta temporada ha ampliat la seva estructura. Aquest curs, la Pia tindrà fins a 12 equips federats de bàsquet, tres més que l’any anterior, sumant dos grups sub-25 a la formació. Precisament, aquest és un dels objectius del club: incentivar la pràctica esportiva més enllà de l’edat escolar.

Joan Danés Gifra, coordinador bàsquet Escola Pia Olot: “L’objectiu més gran que tenim a l’escola és que els nens continuïn jugant a bàsquet quan passes a l’edat adulta. Entenem l’esport com una manera d’entendre la vida, com una forma de fer amistat i estar amb les famílies junts el cap de setmana. Aquesta manera de fer funciona”.

A més dels equips federats, l’Escola Pia compta amb tres formacions de premini i escoleta que competeixen a les lligues del Consell Comarcal. En total, el club compta amb 140 jugadors.

 

x