Creu Roja Garrotxa impulsa la marxa solidària en favor dels aliments frescos per als infants

La Creu Roja de la Garrotxa organitza un any més i per sisena vegada consecutiva la marxa solidària. Aquesta marxa busca recaptar fons per a destinar-los a la provisió d’aliments frescos que a moltes famílies amb nenes en edat escolar els falta en èpoques que no hi ha els menjadors escolars oberts. Enguany es desenvoluparà fora d’Olot tenint coma  punt de sortida la Vall de Bianya.


Un any més i per sisena vegada consecutiva la Creu Roja de la Garrotxa organitza la marxa solidària. Una marxa que te com a objectiu recaptar fons per a destinar-los a la provisió d’aliments frescos. L’entitat gestiona coordinadament amb el Consorci d’Acció Social el projecte per ajudar a famílies de nens i nenes d’edat escolar que durant els períodes d’estiu i Nadal que no hi ha serveis de menjadors a les escoles, veuen perillar l’aportació d’aquests aliments necessaris en la seva dieta.

Laia Vilanova, Coordinadora Creu Roja Garrotxa: “hi ha infants que durant el període de vacances deixen d’anar als menjadors escolars per que normalment son famílies en situació de pobresa i per tant deixen de tenir l’aportació d’aliment fresc”.

La marxa solidària va nèixer l’any 2012 i al llarg d’aquests anys ha variat el seu recorregut arribant a d’altres punts de la Garrotxa. D’aquesta manera s’intenta conscienciar de la problemàtica arreu de la comarca.

Laia Vilanova, Coordinadora Creu Roja Garrotxa: “ens vam trobar molt limitats a la Garrotxa i al ser una entitat comarcal ens va bé per poder-ho explicar arreu”.

El punt de sortida serà al local de l’Hostalnou. Durant el recorregut es podran trobar punts d’avituallament i aquí el més important no és arribar el primer o el segon, el més important és no deixar que a cap infant  li falti a taulacap tipus d’aliment fresc essencial en el seu desenvolupament.