El VoltOlot celebra la seva 4a edició amb la voluntat de fomentar l’ús de la bicicleta entre la ciutadania

Olot ha viscut la quarta edició del VoltOlot, una activitat que fomenta l’ús de la bicicleta a les escoles, pels beneficis saludables i mediambientals que té. Hi participen estudiants de primària i secundària, i aquest 2018 compta amb més de 200 ciclistes.

La bicicleta és un dels vehicles del futur, i el seu ús comporta millores en la ciutadania. Per aquest motiu, des de diferents organismes es prepara cada any el VoltOlot, una activitat que ja porta quatre edicions i que fomenta l’ús de les dues rodes. L’activitat té lloc durant dos dies, un amb els alumnes de secundària de l’escola Pia, l’Institut la Garrotxa i el Bosc de la Coma, i l’altre amb els centres de primària de la Pia, el Bisaroques i la Bòbila de Les Preses. Els estudiants arriben al recinte Firal d’Olot amb la bicicleta, i després de fer jocs de benvinguda comencen un recorregut per la ciutat. A més, sortir en grup contribueix a fer visible l’ús del vehicle a la ciutadania en general.

En aquesta edició al VoltOlot hi participen 205 alumnes i 12 docents. A banda de l’acció puntual pels carrers de la ciutat, els nois i noies rebran una sessió de formació per part dels Serveis Educatius de la Policia Municipal, i un curs per fer un bon ús de la bicicleta, a més de fer un taller de reparacions organitzat pel SIGMA.

 

Deixa un comentari