L’Hoquei Olot rep el Sentmenat en un duel pel liderat i clau de cara a la segona fase de lliga

En hoquei, Olot viurà un partit d’alt voltatge aquest diumenge: a les 12, els jugadors de Miqui Ràfols rebran el Sentmenat, el líder del seu grup a la Nacional Catalana, quan només els separa un punt de diferència a la classificació. L’Hoquei Olot B-Sensible espera que l’afició també els ajudi en aquest duel pel liderat.

El darrer partit de l’Hoquei Olot B-Sensible a la pista del Juneda fa mantenir la confiança en els jugadors de Miqui Ràfols: el resultat de 3 a 7 confirma la fortalesa defensiva de l’equip, actualment el segon menys golejat de tots els grups de la Nacional Catalana. Una bona mostra d’aquesta seguretat va ser el debut de Blas Taramasso a la porteria, durant una part sencera.

Blas Tarammasso, porter Hoquei Olot B-Sensible: “Miqui nos hace trabajar mucho la defensa: hay calidad en todos los equipos, pero la diferencia nos la marca el buen engranaje defensivo que tenemos, y al tener poderío atacante hace que consigamos muchos puntos”.

La mala notícia de Juneda va ser la lesió de Ferran Sacrest: és la única baixa que tindrà Miqui Ràfols per afrontar l’enfrontament clau contra el Sentmenat, l’actual líder de la Nacional Catalana. L’Olot rep els vallesans a casa, diumenge a les 12 del migdia, i espera el suport de l’afició per vèncer a un equip que ja va superar a la primera volta per 2 a 4. Però el duel es preveu intens, i els sentmenatencs fa quatre partits seguits que guanyen.

Blas Tarammasso, porter Hoquei Olot B-Sensible: “Ganamos en la ida en su casa, pese a que les faltaban jugadores. No sé qué equipo nos encontraremos, pero confiamos en nuestras armas”.

Ferran Sacrest, jugador Hoquei Olot B-Sensible: “És un partit molt difícil, perquè el rival és dur. Però tenim una plantilla llarga i espero que traiem un resultat positiu”.

Els punts sobre un dels rivals més forts del grup es preveuen necessaris de cara a la segona volta: la classificació es divideix per la meitat, i cada equip s’emporta a aquesta fase els punts assolits contra els seus rivals directes.