Els equips garrotxins de Segona Catalana volen recuperar les bones sensacions aquest cap de setmana

Al futbol amateur, la jornada ha de servir perquè els equips garrotxins de Segona Catalana es retrobin amb la victòria, després d’un cap de setmana nefast. També té una prova de foc la Unió Esportiva Olot femenina, que vol seguir sumant partits sense conèixer la derrota davant el segon classificat, el Martinenc.

Els equips garrotxins de la Segona Catalana es volen reivindicar: a la darrera jornada només el Besalú va poder aconseguir rascar un punt al camp del Caldes, en el pitjor cap de setmana pels interessos comarcals del que portem de temporada. Però cap té un partit senzill: el Bosc de Tosca, quart a la classificació, rep el sisè, el Cassà, dissabte a dos quarts de cinc de la tarda. A la mateixa hora i com a local juga el Sant Jaume contra el Camprodon, en un duel per marcar distàncies amb la part baixa. I coincidint amb els altres, el Santa Pau té el partit més complicat, al rebre el líder L’Escala. Els empordanesos només han perdut un partit, i encaixat dos gols en les deu jornades disputades. El Besalú és l’únic equip que juga a camp contrari, diumenge a les quatre de la tarda contra el Marca de l’Ham. Pel que fa a les altres categories, destaca el derbi de Tercera entre Les Planes i l’Hostoles de Sant Feliu, aquest mateix divendres a la nit. I a Quarta, el líder Sant Roc pot veure com un dels seus perseguidors es queda enrere, amb el duel que enfrontarà el Serinyà i Les Preses, tercer contra segon. També hi ha un partit interessant a la Primera femenina, entre l’Olot i el Martinenc, segon classificat. Fa cinc partits que les de Moi Dubé no coneixen la derrota, però tindran una prova de foc contra les barcelonines per mantenir aquesta ratxa, dissabte a partir d’un quart de set de la tarda.

x