L’Audiència Provincial de Girona decreta la llibertat provisional per al jove acusat d’abusar de cinc menors a Olot

L’Audiència Provincial de Girona ha decretat la llibertat provisional a l’espera del judici per al jove acusat d’un delicte d’abús sexual a cinc menors de 16 anys a Olot, a més d’un segon delicte d’exhibicionisme i un tercer contra la salut pública. Així ho avança el Diari de Girona, que ha pogut parlar amb l’advocat de l’acusat. La llibertat provisional va acompanyada d’un ordre d’allunyament i la prohibició de comunicar-se amb les víctimes, uns imperatius que, segons la defensa, l’acusat no té cap intenció de trencar.

L’Audiència s’ha pronunciat favorablement al segon recurs presentat per la defensa, que posa de relleu la impossibilitat que pugui haver risc de fuga, ja que, segons recull l’auto, l’acusat té tota la família a la comarca i és conegut per ser actuar com a raper. El Diari de Girona també s’ha posat en contacte amb les víctimes, qui han apuntat que ningú els ha comunicat la situació en què es troba l’acusat i sota quines mesures ha quedat en llibertat, per la qual cosa han explicat que es troben amb sensació d’indefensió.