Mieres celebra aquest diumenge durant tot el dia la 33ª Fira de l’Intercanvi

Aquest diumenge, durant tot el dia, Mieres tornarà a acollir la Fira de l’Intercanvi. L’activitat arriba enguany a la seva 33a edició. L’activitat principal, l’intercanvi de tota mena d’objectes i coses no tangibles, sense diners ni valor assignat a cap element, serà complementada, com cada any, per una sopa de pedres per a tothom, els ingredients de la qual són aportats pels propis participants. De fet, seran dues sopes, de carn i vegetariana. Es recomana que els ingredients es portin abans del migdia.

Alba Massanas, Organització Fira Intercanvi Mieres: “El que t’agrada o et fa falta, i es perd el valor dels diners. És una de les gràcies de l’intercanvi”.

Ana Sánchez, Organització Fira Intercanvi Mieres: “Si les dues parts estan contentes, es tracta d’intercanviar experiències, coneixements, qui diu una abraçada, una cançó, qui diu un objecte o una cosa que potser no la portes a sobre però pots fer el tracte amb la persona allà mateix, basats en la confiança”.