El Club Hoquei Olot perd contra el Sentmenat a l’últim minut (2-3)

El Club Hoquei Olot va deixar escapar l’oportunitat contra el líder i va perdre a l’últim minut contra el Sentmenat. El Pavelló d’Esports de la ciutat d’Olot va acollir aquest dissabte un dels partits de la temporada. Un centenar d’aficionats es van aplegar a la grada per animar a l’equip local.


L’ambient era el de les grans ocasions. L’Olot va sortir sabent el que es jugava i va crear les primeres ocasions del partit. De fet, el conjunt local es va avançar ben aviat al marcador. Tot i això, el líder de la lliga va aconseguir empatar el partit amb una bona jugada. La primera meitat va ser molt igualada i el marcador ja no es va moure.

Miquel Ràfols, entrenador CH Olot: “Tampoc han canviat la manera de defensar-nos del que ens estaven fent als últims minuts. Sabíem que ens estaven fent una zona. Estàvem demanant que tinguéssim paciència, possessions llargues i que estiguéssim oberts. Ens ha de servir per si tornem a estar en una situació de partit semblant, prendre millors decisions”.

La segona part va pujar el grau d’intensitat. El Sentmenat va sortir endollat i va obtenir la recompensa amb un gol que situava per davant al marcador a l’equip de fora. L’Olot ho intentava i de fet, va obtenir el domini del joc durant bona part de la represa. Els homes de Miquel Ràfols van aconseguir el gol de l’empat amb un bon llançament. Més tard, van tenir l’oportunitat d’avançar-se amb un penal que no van tenir la capacitat de transformar.

Lluís Coll, entrenador HC Sentmenat: “Molt treballada. Ja s’ha vist. Fins als últims vuit segons, empatats tot el partit. Una victòria d’or”.

El final s’acostava a poc a poc i cap dels dos conjunts es volia conformar amb un empat amb sabor a derrota. L’Olot va arriscar i quan faltaven quinze segons per al desenllaç del partit, el Sentmenat va transformar un contraatac molt ben executat. L’àrbitre va xiular el final del matx i l’Olot va deixar escapar l’oportunitat contra el líder.

x