La UE Olot fa saltar la sorpresa contra el líder i guanya el Vila-real B (1-2)

La UE Olot va aconseguir una important victòria aquest dissabte contra el líder, el Vila-real B. El Mini Estadi de la Ciutat Esportiva del Vila-real C.F va acollir una intensa dotzena jornada de lliga. La Unió Esportiva Olot va jugar una immillorable primera meitat. A la represa, els visitants van empatar el partit, però Marc Mas va tornar a avançar els vermells transformant un penal.


La Unió Esportiva Olot va deixar clar quin seria el ritme del matx i una pressió molt intensa durant els primers minuts van propiciar les primeres arribades. Les ocasions més clares van anar a càrrec d’Alfredo i Marc Mas, durant el primer quart d’hora del duel. El domini dels visitants era evident.

L’Olot va aconseguir fer justícia al minut 28. Alfredo es va endinsar a dins l’àrea i va cedir la centrada perquè el jove de 20 anys, Pep Chavarría, perforés la xarxa local amb un bon xut amb la cama esquerra. El conjunt local gariebé no va aconseguir acostar-se a la porteria de Ginard. La primera meitat va acabar amb el 0 a 1 al marcador.

El Vila-real va sortir a la represa amb més ganes. De fet, al minut 47, Akale, entrant des de la banqueta, va signar el gol de l’empat amb una bona jugada individual. El conjunt groguenc se sentia crescut i va generar desconcert a la porteria visitant amb dues arribades perilloses locals. El partit estava molt igualat i en una jugada dins l’àrea local, l’àrbitre va xiular penal per unes clares mans d’un defensa local. Marc Mas va transformar la pena màxima a l’estil Panenka al minut 61.

L’Olot es tornava a avançar al marcador. Els groguencs van insistir fins al final del partit, però no van aconseguir el desitjat empat. L’àrbitre va assenyalar sis minuts d’afegit, que es van fer eterns per als vermells.

L’àrbitre va xiular el desenllaç del partit i l’Olot va fer saltar la sorpresa al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva del Vila-real C.F. El conjunt vermell va tornar a assaborir la victòria cinc jornades després. Una sensació immillorable per a la Unió Esportiva Olot, que rebrà el Castelló diumenge que ve a l’Estadi Municipal.

Deixa un comentari