Un conductor que quadruplicava la taxa permesa d’alcohol, implicat en un accident a l’A-26

Tres dotacions de bombers i dues patrulles dels Mossos d’Esquadra van assistir ahir a un accident a l’A-26, a l’alçada del polígon de Sant Jaume de Llierca. Els bombers van rebre l’avís a les 21.46 de la nit. L’incident es va produir per la col·lisió per encalç entre un turisme i una furgoneta.

Els bombers van rebre l’avís a les 21.46 de la nit de l’accident produït al punt quilomètric 74,2. Tot i això, no s’han de lamentar grans conseqüències. L’accident va deixar dos ferits lleus i els altres dos passatgers van restar il·lesos. El conductor, de 27 anys, també va sortir il·lès i va donar positiu a la prova d’alcoholèmia. De fet, va quadruplicar la tassa permesa.

Els dos ferits lleus van ser traslladats a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa.