Els equips garrotxins de la segona catalana de futbol recuperen sensacions

A la Segona Catalana, els equips recuperen sensacions, amb les victòries de Bosc de Tosca i Sant Jaume de Llierca sobre el Cassà i el Camprodon. Pel que fa a la resta de l’actualitat esportiva, els equips sènior del Vòlei Olot torna a ensopegar, mentre que el Tennis Taula Olot es situa segon malgrat perdre contra l’Errenteria basc.


Després d’una jornada nefasta el futbol garrotxí de Segona Catalana volia recuperar-se de les ferides: el Sant Jaume de Llierca va golejar el Camprodon per 4 a 1, en un partit on els ripollesos es van avançar però que els garrotxins van revertir al tenir el pes del joc del seu favor. Per la seva banda, el Bosc de Tosca es va imposar al Cassà per 3 a 1, i el Besalú va treure un punt de la visita al Marca de l’Ham. El Santa Pau va plantar cara al líder l’Escala, però va acabar caient per 2 a 3. Pel que fa a les altres categories, a la Quarta Catalana el Sant Roc és més líder després de l’empat a 1 entre el Serinyà i Les Preses. I en futbol femení l’Olot allarga la seva ratxa amb la victòria per 6 a 4 sobre el segon classificat, el Martinenc. En tennis taula, l’Olot Gabinet Permar va jugar doble jornada, amb una victòria sobre el cuer, el Valladolid, per 6 a 0, i una derrota contra l’Errenteria basc per 2 a 4. Aquesta combinació, però, el permet ser segon a la lliga de Divisió d’Honor, però s’ha de tenir en compte que té més partits disputats que els seus rivals. I en vòlei, l’Olot torna a veure com els seus equips sènior no troben la bona línia: el masculí va perdre contra el Barberà per 1 a 3, i s’apropa a la part baixa de la classificació. De la seva banda, el femení va caure a la pista del Víkings Prat i torna a ser el cuer de la lliga.

Deixa un comentari