La Fumarola del Lluèrnia es desplaça fins a Sant Joan les Fonts

El Festival Lluèrnia creix i aquest any exporta part d’algunes de les seves màgiques escenes al municipi de Sant Joan les Fonts. La llum i la màgia dels muntatges cada vegada més mira de fer-se un lloc per poder posar la comarca de la Garrotxa com un dels puntals en aquest tipus d’espectacle. L’afluència de gent, no va pas decebre ni de molt menys.


El festival Lluèrnia ha traspassat fronteres. Aquesta edició s’ha deixat escampar pel municipi de Sant Joan les Fonts. El Festival és l’encarregat d’omplir de llum alguns escenaris del municipi com ara el Molí Fondo, el Monestir o el mateix Parc Can Miquelet. Espais íntims tot resseguit un itinerari amb propostes de cinc intervencions totes elles coordinades per en Xavier Ruscalleda.

Insert Xavier Ruscalleda, coordinador intervenció ‘Oberdada’: “La gràcia de Sant Joan és el patrimoni monumental. Per tant és l’entorn el que s’ha de potenciar”

Escenes d’un festival que creix i ho fa amb ganes de deixar-se veure a d’altres indrets de la Garrotxa, i Sant Joan les Fonts és un dels Punts de Trobada.

Insert Xavier Ruscalleda, coordinador Lluèrnia Sant Joan les Fonts: “Son unes sucursals, prèvies a l’esclat final que se centra a Olot”

Propostes intimes i alhora per compartir que conviden a deixar-se portar per la llum i la màgia d’un espectacle, el Lluèrnia que no deixa de sorprendre any rere any.

Deixa un comentari