Els jugadors joves de la Unió Esportiva Olot guanyen presència als onzes de Raúl Garrido

La Unió Esportiva Olot mostra aquesta temporada més confiança amb els seus joves, i el trio format per Chavarria, Alfredo i Aspar guanya protagonisme al terreny de joc. En la victòria del Villarreal B els joves van tenir premi: tots tres van ser titulars i Chavarria va anotar el seu primer gol amb l’Olot.

Quan la trajectòria d’un equip de futbol convenç, s’acostuma a ser més permissiu a l’hora de donar minuts als jugadors menys experts. A la Segona B, la Unió Esportiva Olot acaba de completar un bon terç de temporada, lluny de les posicions de descens, i part del mèrit el té el rendiment dels jugadors joves. En plantilla hi ha fins a cinc jugadors sub20 que entren habitualment a les convocatòries: són Alfredo, Sacrest, Aspar, Pujadas i Pep Chavarria. Alfredo, amb 20 anys, ha participat en 11 dels 12 partits del curs. Aspar ha disputat sencers els últims 3 partits, contra Ontinyent, Hércules i Villarreal B, i ja ha jugat més minuts que en tota la temporada passada. I Chavarria està convertint-se en un habitual sobre el camp, i dissabte es va trobar amb el premi del gol. D’altra banda, Pujadas ja ha gaudit dels primers minuts a la segona B aquesta temporada. Els joves coincideixen: tenen més confiança en el seu joc.

Alfredo Gutiérrez, jugador UE Olot: “Quan tens minuts, al final és diferent de sortir de la banqueta. Tenim més confiança”.

Pep Chavarria, jugador UE Olot: “Els joves tenen moltes ganes de jugar, i quan ens donen l’oportunitat, anem al màxim. Tenim un equip on pot jugar tothom”.

Només falta Sacrest per debutar aquesta temporada a la Segona B. De totes maneres, la confiança amb els sub20 es demostra amb les titularitats d’Alfredo i Aspar: en porten tantes com en la 2017/18, 7 i 5 respectivament.