Les obres de millora a l’avinguda Santa Coloma d’Olot acabran aquesta setmana

Segueixen en marxa les obres a l’avinguda Santa Coloma d’Olot. L’acció de millora consisteix en la millora del ferm de la via, a més de la millora de la senyalització horitzontal urbana i està dotada en 100.000 euros. Està previst que els obres acabin aquesta mateixa setmana.


Des de fa uns dies l’Avinguda Santa Coloma d’Olot està sotmesa a una sèrie d’actuacions de millora del ferm a la C-152 al seu pas per Olot i a més del repintat de la senyalització horitzontal, una acció de conservació ordinària dotada en 100.000 euros i que va a càrrec del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Les obres van començar per la zona de la Solfa i han anat avançant progressivament durant els últims dies. En aquestes moments l’acció es troba al quilòmetre 49 de la via, a la zona del Parc Nou i davant el Cap Garrotxa. Pel que fa a les afectacions pels conductors, es talla momentàniament la zona en la qual s’està treballant, i es dona pas pels carrers laterals a l’avinguda, per tal de no tallar completament el trànsit a la via. Concretament, aquest matí, els vehicles que circulaven direcció a Les Preses eren desviats pel Camí Teuleria, davant el Parc Nou, direcció a l’institut Bosc de la Coma d’Olot.

Les obres està previst que acabin aquesta mateixa setmana.

Deixa un comentari