Bo&Sa i Domènec Nens són dos comerços de recent obertura a Olot

Bo&Sa fa uns tres mesos que va obrir les seves portes al Carrer Antoni Llopis número 10 d’Olot. Des d’aquest establiment ofereixen plats cuinats centrant-se especialment en la qualitat dels productes, elaborant-los de forma curosa. A Sa&Bo estan especialitzats en el bacallà, que es pot trobar en diverses elaboracions com la brandada o l’esqueixada. A més també omplen un buit que hi havia al mercat. El menjar preparat per a celíacs.

Olga Mercader, Bo&Sa: “La gent ens trobem que s’alegra moltíssim de trobar una botiga que tingui productes sense gluten, cuinats, de qualitat i que siguin bons perquè realment a vegades hi ha coses sense gluten que no es poden menjar. Com que la meva filla, que és qui porta la botiga, és celíaca, ella és la que s’encarrega de provar i elaborar plats sense gluten. Gairebé tot el que tenim a la botiga, en un 80-90% és sense gluten.

Bo&Sa s’ha posat en marxa aprofitant l’auge del menjar preparat, bo, de qualitat i sa. Mirant el detall.

Olga Mercader, Bo&Sa: “L’oferta no és ben bé la que tenen la majoria de cases de plats cuinats. Nosaltres tenim menys plats però d’alta qualitat i amb un preu molt raonable. Ens diferenciem del que ja està al mercat i funciona. Busquem un client que sàpiga valorar més el producte”

Al carrer Ferrarrons número 3 hi ha un altre comerç de recent obertura a Olot. Es tracta de Domènec Nens, una botiga dedicada a la moda infantil per a nens i nenes a partir d’un any i mig. S’hi poden trobar marques espanyoles i internacionals amb roba de qualitat satisfent les exigències dels més menuts.

Mireia Abel, Domènec Nens: “Els nens petits, fins als 2-3 anys encara és la mare la que tria la roba, però les nenes a partir de 6-8 anys, la majoria ja trien elles. Trien els seus conjunts i si no els agraden no compren. Les nenes són en general més presumides i es trien més la roba les nenes que els nens”

Les nenes són le smés exigents alhora d’anar a comprar roba, però els nens també els agrada triar. Per a ells en aquest comerç hi ha diversitat de productes seguint la moda actual però amb un punt clàssic.

Mireia Abel, Domènec Nens: Ha canviat una mica el món de la moda, és tot més modern, però els nens a mi sempre m’agraden amb un punt clàssic, però renovat”

Tant per a nens com per a nenes, a Domènec Nens hi ofereixen productes per a tot tipus d’ocasions.

x