Una cinquantena de candidats participen a la jornada de selecció ‘speed dating’ per trobar feina al comerç d’Olot

Aquest dimarts al matí la sala El Torín ha acollit una nova sessió d’speed dating. Nou empreses del sector del comerç a la recerca de personal han fet entrevistes de dos minuts a 52 candidats que busquen feina.


Una cinquantena de persones han pogut presentar la seva candidatura per treballar a nou empreses d’Olot i comarca en un sol matí. Ho han fet en el marc de la sessió d’speed dating organitzada des de l’Àrea d’Ocupació del consorci Dinàmig. És la cinquena edició d’aquesta jornada, que s’ha dedicat al sector del comerç.

Estanis Vayreda, Regidor Promoció Econòmica Aj. Olot: “Més de 3.000 persones treballen en el sector, en 600 comerços. És un sector que està creixent i que necessita personal. Venen uns mesos en què molts comerços han de reforçar les seves plantilles”

De les nou empreses participants quatre són supermercats i la resta negocis del petit comerç de la ciutat. Pel que fa als aspirants, la majoria són dones, però de perfils molt variats.

Mariona Mañà, Tècnica Ocupació Dinàmig: “Són perfils molt variats, alguns més sèniors i altres més júniors. El sector comerç pot ser una bona oportunitat per començar”

Després de les presentacions, els candidats i les empreses es coneixen en reunions de poc més de dos minuts, d’aquí el nom ‘speed dating’. Un sistema que resulta pràctic i eficaç per a les dues parts.

Mireia Soy, responsable Mango Olot: “Considerem que veure varis perfils tenint en compte que necessitem diversos tipus de persones per treballar serà una bona oportunitat per trobar gent per al nostre equip”

Fins a 76 persones s’havien inscrit a la sessió d’avui, però finalment han estat 52 les que avui han pogut participar per haver superat el procés de selecció previ. Algunes avui podrien acabar el dia amb un contracte laboral.

x