La Mostra de Teatre El Petit Format presenta la 4a edició amb l’Arxiu Comarcal com a nou escenari

Aquest matí s’ha presentat una nova edició de la Mostra de Teatre el Petit Format, que es celebrarà a diversos espais de la ciutat d’Olot entre el 17 i el 25 de novembre. En total hi ha deu propostes programades en petit comitè i destaca i l’Arxiu Comarcal com a nou espai teatral durant la mostra.


Dos butaques al Petit Format. Així ha titulat l’entitat organitzador de l’acte, Una càpsula de teatre, la quarta edició d’aquesta mostra de teatre d’Olot, i és que dues de les propostes que es podran veure, ‘El metge de Lampedusa’ i ‘Esmorza amb mi’ estan nominades als Premis Butaques d’enguany. El Petit format es celebrarà del 22 al 25 de novembre en diversos espais de la ciutat. I amb dues obres que es representaran aquest mateix dissabte i diumenge.

Joan Martí, organitzador:”Estarem a l’església de Sant Ferriol, com l’any passat, un espai molt adequat per aquest tipus de format. També a un pis de la ciutat d’Olot, l’Orgeó, al Centre Art del carrer Fontanella i a l’Arxiu Comarcal, que és una de les novetats d’aqeust any.”

I serà l’obra més petita, quant a espectadors, que haurà tingut mai aquesta mostra de teatre, amb només cinc: ‘Cosas que se olvidan fácilmente’. A part d’aquesta hi haurà nou propostes més, com el ‘No és tan fàcil’, de la companyia Sal i Pebre, que tractarà d’acostar el teatre  als més grans a l’edifici Parc Nou, i ‘Píndoles de teatre’, que tractarà de fer el mateix però amb els joves de l’Institut la Garrotxa i l’Escola Pia.

Xevi Rossell. Organitzador:”Intentem buscar obres que no deixin indiferent a ningú. Si creiem que el gènere còmic hi ha de ser, però intentem buscar obres que plantegin preguntes al públic.”

Des de l’ajuntament es valora la feina que fan moltes entitats de la ciutat, a l’hora d’organitzar actes i encabir propostes pel bé de la cultura de la ciutat.

Pep Berga, regidor cultura Aj. Olot:”Quan ho fan bé, i El Petit Format ho fa bé,. Saben explorar aquelles obres o companyia que difícilment encaixarien en la programació de la sala gran del Teatre Principal d’Olot.”

Tot a punt, doncs, per una nova edició del Petit Format, que l’any passat va acollir a 500 espectadors.

x