Josep Guix presenta oficialment la seva candidatura a la ciutat d’Olot pel PSC amb la presència de Miquel Iceta

El portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Olot, Josep Guix és el candidat a l’alcaldia de la ciutat per les properes eleccions municipals. Ahir es va presentar oficialment en un acte on va rebre el suport del Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta.


Tot i afirmar sentir-se encara dolgut pel trencament del pacte de govern amb el PDeCat, el Portaveu el PSC a Olot està disposat a seguir treballant per la ciutat i valora positivament la feina feta fins al moment. Ahir va presentar-se de forma oficial com a candidat a l’alcaldia a les properes eleccions municipals. Va fer-ho acompanyat del Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, que va lamentar que una qüestió externa a l’ajuntament trenqués l’estabilitat i el bon govern a la capital de la Garrotxa.

Miquel Iceta, Primer Secretari PSC: “Hi ha gent que pensa que els ajuntaments s’han de convertir en Parlaments en petit. Els ajuntaments són instruments a favor de la gent i ens agrada que els nostres programes se centrin en aquestes qüestions”

Josep Guix, Portaveu PSC Olot: “Si la gent vota amb el cap i amb el cor, no ens hauria d’afectar, però…”

El PSC vol per a la propera legislatura un ajuntament obert i integrador. En aquest sentit reivindica un gran pacte per tirar endavant projectes de ciutat.

Josep Guix, Portaveu PSC Olot: “Venim aquí per treballar per la ciutat i volem un ajuntament obert a tothom i un alcalde que escolti a tothom sense preferències ni miraments de si la gent és d’un costat o de l’altre o d’un poder econòmic o de l’altre. Reivindiquem un pacte de ciutat pels grans temes que s’han de desenvolupar”

Guix ha avançat que hi haurà renovacions a la llista i també les principals línies del seu programa electoral, encarat a les persones.  Considera prioritari oferir serveis públics de qualitat, fer avançar la variant, apostar pel barri vell o potenciar el Riu Fluvià.