La UE Olot femení es marca objectius clars tot aprofitant el bon moment que travessa el conjunt garrotxí

Bon moment per la unió Esportiva Olot, i no només amb el primer equip masculí, i és que les jugadores de Nelson Raviña i Moi Dubé estan plantant cara als millors equips de la primera catalana. De moment són cinquenes a la lliga i porten sis jornades sense perdre, i s’han marcat com a objectiu de la temporada acabar entre les sis primeres i no renunciar a la Copa Catalunya.


Molt han canviat les coses pel primer equip de la Unió Esportiva Olot femení des de la primera jornada de lliga, el debut a la Primera Catalana, contra el Palautordera, quan van caure 0 gols a 4.

Si bé és cert que des de ben aviat es van haver de veure les cares amb el millor equip de la lliga fins el moment, l’equip de Nelson Raviña i Moi Dubé han demostrat estar plenament assentades a la categoria, i fins i tot amb aspiracions de mirar més cap a munt, que no pas cap avall.

Una clara demostració d’això és la victòria que van aconseguir aquest passat cap de setmana a casa contra el Martinenc, per sis gols a quatre i contra un dels millors equips de la lliga.

Moi Dubé, coordinador UE Olot femení:” Yo crec que al principi vam tenir més dificultats i després vam poder tastar una mica més aquesta divisió, plantejar els nostres objectius com a equip, sobretot elles, que són les que estan a dins del camp i un cop es van plantejar els objectius vam tenir més clar la idea d’on voliem arribar i que volien fer i de moment ho estan aconseguint”.

 

Alba Prat, capitana UE Olot:” ara estem més cómodes com a equip, coma  futbolistes de Primera Catalana i estem molt millor”

De moment l’equip suma quatre victòries, dos empats i només dues derrotes en les vuit jornades de lliga completades, i sis jornades sense perdre, fet que situa l’equip a la cinquena posició. fa pocs dies han fixat com a objectiu de la temporada quedar entre les sis primeres i no perdre l’ambició per jugar Copa Catalunya, reservat pels dos o tres millors equips.

Un altre objectiu de l’equip també és fer -se veure a la comarca i promoure el futbol femení, on molt hi contribueix la Unió Esportiva Olot, amb cinc equips aquesta temporada, un més que el curs passat, i parant molta atenció a la base.

Alba Prat, capitana UE Olot:”jo crec que estem creixent i que hi ha hagut alts i baixos però es veu un creixement, es veu cada vegada més nenes petites jugant que abans costava molt i començaven ja de grans i per tant hi havia un punt on no podies progressar massa i ara es veuen nenes de 5 o 6 anys que ja apunten maneres i amb moltes moltes ganes”.

El pròxim repte de la Unió Esportiva Olot femení aquest cap de setmana al camp de la Roca, els segons classificats a la lliga.

 

 

Deixa un comentari