Maria Vidal presenta públicament la candidatura a l’alcaldia de Sant Joan les Fonts per Junts per Catalunya

Aquest dimarts es va presentar públicament la candidatura de Maria Vidal a l’alcaldia de Sant Joan les Fonts per Junts per Catalunya. La fins ara tècnica de Turisme de l’Ajuntament es posa al capdavant d’un equip jove que, assegura, es centrarà en el benestar dels veïns de Sant Joan.


A l’estiu Maria Vidal va fer un pas endavant per agafar el relleu de Joan Espona com a alcaldable de Junts per Catalunya a Sant Joan les Fonts. Després de ser escollida en primàries, ahir va participar en el seu primer acte públic en aquest nou paper, per presentar-se de forma oficial.

Vidal, que en els últims anys ha treballat com a tècnica de turisme a l’Ajuntament, encapçalarà un projecte polític renovador, que vol centrar-se en atendre les necessitats de les persones i vetllar pel seu benestar.

Maria Vidal: Treballarem perquè tot aquest coneixement i el dia a dia que compartim amb la gent del municipi ens ajudi a construir el projecte polític de les eleccions municipals”.

A l’acte de presentació, que va omplir el Castell de Juvinyà, va assistir-hi Marta Madrenas, alcaldessa de Girona i Diputada de Junts x Cat.

Marta Madrenas, Alcaldessa de Girona: Tenim moltes similituds. Tant ella com jo partim d’un projecte de Junts per Catalunya, amb ànim aglutinador i transversal. Per treballar amb coneixement intens del territori i estant al costat de les entitats i associacions per millorar la vida de les persones.

Segons va avançar, Maria Vidal comptarà amb un equip jove a la seva llista. Un dels principals eixos del seu programa electoral serà millorar els equipaments públics que representen un punt de trobada per als veïns.

 

 

x