El Vòlei Olot es mostra confiat en la seva qualitat per revertir l’inici irregular de temporada

El Vòlei Olot s’està mostrant irregular en aquest inici de temporada. Dissabte visita la pista del Sabadell, un equip que viu una situació similar. Els jugadors garrotxins consideren que la categoria està molt igualada, i només els falta un resultat positiu per guanyar confiança en el seu joc.

Dues victòries en les sis jornades disputades és el bagatge actual del Club Vòlei Olot un cop superat el primer quart de temporada. Les xifres mostren que aquest inici de lliga està essent complicat per l’equip garrotxí, poc acostumat les darreres temporades a mirar a la part baixa de la classificació. Però els jugadors tenen confiança amb la seva qualitat, i consideren que només els falta trobar els resultats positius que permetin encadenar una bona ratxa i tornar a situar-se a la zona mitja de la taula.

Òscar Llordés, jugador CV Olot: “Aquest any està essent complicat, però tots els partits es poden guanyar perquè la categoria és igualada, i nosaltres també som bons. Hem de sortir confiats al proper partit de les nostres possibilitats, perquè som capaços de guanyar-ho tot”.

L’Olot disputarà el proper partit a la pista del Sabadell, dissabte a partir de dos quarts de cinc de la tarda. Precisament, els vallesans viuen una situació similar a la dels olotins, amb dues victòries. La clau per millorar la dinàmica està en saber tancar millor la defensa: el Vòlei Olot és el tercer equip que més punts encaixa de tota la categoria, només per darrere del Víkings Prat i el San Roque Batán.

Deixa un comentari