Els Bombers troben el cos sense vida del veí de Mieres que va ser arrossegat pel torrent del Collet de Guixeres

Els Bombers de la Generalitat han trobat el cos sense vida del veí de Mieres que ahir a la tarda va ser arrossegat per una riera. L’home va ser emportat per l’aigua quan intentava creuar el torrent del Collet de Guixeres. Segons els Bombers, l’home, de 62 anys i nacionalitat alemanya, residia a la població i feia de guia d’un grup. Al voltant de 2/4 de 2 de la matinada els efectius del GRAE han trobat el cos de l’home sense vida al riu Ser, a dos quilòmetres de distància del punt on havia caigut a l’aigua, i s’ha procedit a l’aixecament del cadàver.


Cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, amb el Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i el suport dels Mossos d’Esquadra, han treballat en el dispositiu de recerca des d’ahir a les 5 de la tarda, minuts més tard que els acompanyants avisessin els serveis d’emergències. És l’incident més greu succeït a Catalunya en relació a l’episodi de pluges que va afectar el territori durant tot ahir. Fins les 10 de la nit, els bombers van atendre 586 serveis, 76 a la Regió d’Emergència de Girona.

x