La Vall d’en Bas aprova una subvenció de 10.000 euros d’ajuda a les actuacions en favor de l’estalvi energètic

Nova aposta per l’estalvi energètic a la Vall d’en Bas. L’ajuntament va aprovar en l’últim ple una subvenció de 10.000 per actuacions


L’ajuntament de la Vall d’en Bas ha fet un nou pas endavant cap a la transició energètica i l’estalvi energètic. Així ho va aprovar en l’últim ple on es va aprovar una subvenció de 10.000 euros d’ajuda cara a actuacions de protecció del medi.

Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas:”

L’aïllament de façanes, parets mitgeres, i sostres, l’aïllament de vidres, la instal·lació de plaques solars, o el canvi de calderes de gasoil a biomassa, són algunes.

Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas

Aquesta ajuda consistirà en cobrir el cost inicial de 100 per entrar en aquestes companyies. D’altra banda els domicilis que apostin pera quest tipus d’energies tindran una reducció de l’IVI durant un temps.

Totes les persones que estiguin interessades a beneficiar-se d’aquesta ajuda, ha d’enviar una sol·licitud a l’ajuntament. Des del mateix consistori es posa a la disposició de dubtes o consultes referents aquest tema un tècnica de Medi Ambient.

x