Olot és una de les ciutats que acull el festival El Més Petit de Tots que acosta la cultura als infants d’entre 0 i 5 anys

Els propers dies 16, 17 i 18 de novembre el Festival El Més Petit de Tots arriba a Olot. El festival busca apropar la cultura als infants d’entre els 0 i 5 anys i es desplaça per diferents ciutats d’arreu de Catalunya. Enguany arriba a la catorzena edició oferint espectacles pensats i creats exclusivament per aquests infants i les seves famílies.


 Apropar els beneficis que pot oferir l’art als infants de 0 a 5 anys. Aquesta és la finalitat del Festival El Més Petit de Tots que se celebra a un total de d’11 ciutats de Catalunya, i una d’elles és Olot. El festival va arrencar el dia 10 i s’allargarà fins al dia 25 de novembre,  passant per la capital de la Garrotxa els dies 16, 17 i 18. El més petit arriba a la catorzena edició ple de força amb creacions artístiques  de gran qualitat. Creacions pensades i creades exclusivament  per als infants d’aquesta franja d’edat  i per a les famílies i cuidades fins al més mínim detall.

Ester Forment, Coordinadora del Festival d’Olot: “Son produccions pensades per aquest tipus d’edats. Són nens que gairebé no parlen, n’hi ha que ni caminen. Sin de durada molt curta, entre els 30 i 40 minuts, molt visuals amb poc temps i molt pensats per ells”.

Un festival que va nèxier a Sabadell i que poc a poc s’ha anat fent un lloc arreu de Catalunya en el panorama dels festivals infantils.

Pep Berga, Regidor Cultura Aj. Olot.: “és un festival que va nèxier fa 12 anys a Sabadell que va ser la ciutat impulsora però també és veritat que som una colla de ciutats a Catalunya que ens acollim a programar totes aquestes produccions que surten pesnant en els més petits”.

A part dels principals espectacles com el Tres cames que fa un viatge a les diferents etapes de la vida o el Jungla que també fa un viatge però en aquest cas per l’ecosistema, els espectacles es complementen amb tallers en família, conferències així com una instal·lació que permetrà als més petits juntament amb els pares descobrir, imaginar i somiar des de dins de 3 nius i observar-ne el món que els envolta.