La Fundació FAADA demana el decomís del lleó Simba de Sant Jaume de Llierca

La fundació animalista FAADA demana el decomís del lleó Simba, que viu en una finca de Sant Jaume de Llierca, després que els seus cuidadors, segons van explicar, el rescatessin d’un circ. Consideren que no son adequades les condicions de vida d’aquest animal salvatge. L’entitat posa en qüestió el fet que la Generalitat atorgués el permís als seus responsables per silenci administratiu, malgrat que no disposaven d’un nucli zoològic. A més, denuncien que l’animal s’hauria convertit en el protagonista involuntari de fotografies de contingut eròtic de la seva cuidadora hauria compartit a les xarxes socials. Davant d’aquesta situació demanen un canvi de normativa que tingui en compte el benestar animal i que es decomissi el lleó, que podria viure en un centre de rescat.