La UE Olot rep el Castelló en un dels partits més complicats de la lliga, segons el tècnic olotí amb la lluita per la regularitat

La Unió Esportiva Olot afrontarà aquest diumenge el partit corresponent a la 13a jornada de lliga contra el castelló, últims a la classificació i encara no saben el que és guanyar. Tot i així l’entrenador Raúl Garrido no es vol confiar i insisteix en la necessitat d’estar atents i buscar la regularitat.


Si fa una setmana la UE Olot es veia les cares amb un equip que no perdia un matx des feia tres mesos, ara li tocarà fer-ho contra un equip que no sap el que és guanyar amb tot aquest temps, i encara no sap el que es guanyar en lliga aquest curs. Tot i així, el Castelló és el rei dels empats aquesta temporada, en suma nou, i ha perdut un partit menys que els de la Garrotxa en el que portem de lliga, tres. Tot i així Garrido alerta que és un gran equip, malgrat estigui en hores baixes.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”és un partit, per mi, el més díficil de la temporada. El castelló te una plantilla important de molta qualitat. En la classificació està on està”.

Pel que fa al bon moment de l’equip, Garrido expressa la necessitat de seguir creixent i d’aconseguir, sobretot, regularitat, i guanyar partits de manera seguida.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”Jo sempre ho dic.Guanyar per guanyar. Estás més a prop d’un objectiu i per tant no pots parar. Jo personalment crec que és molt important gunayar. És un partit important.

Preguntat sobre les titularitats, l’entrenador afirma que a l’equip tots tenen possibilitats d’entrar a jugar, encara que, de moment, no hagi repetit cap onze inicial en el que va de temporada.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”hi ha 7 o 8 jugadors que tenen molta continuïtat però després hi ha 3 o 4 llocs que van variant…per tant has d’estar atent a tot”.

L’Olot afrontarà el partit sense baixes, aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda.

x