Olot acull diumenge el concert solidari de Gospel de Càritas Garrotxa en favor dels programes de treball protegit

La ciutat d’Olot acollirà aquest diumenge el concert solidari que organitza Càritas Garrotxa. Un any més l’entitat aposta per la música Gospel que tant bona acollida te a la ciutat. El concert serà en benefici del programa de treball protegit que facilita l’accés al treball per a persones amb dificultats per trobar-ne.


Un any més la ciutat d’Olot acollirà el tradicional concert solidari que organitza Càritas Garrotxa organitza. Serà aquest diumenge a les 6 de la tarda a l’Església del Carme de la capital garrotxina. Des de l’entitat es torna a apostar un any més pel Gospel tot aprofitant la bona acollida que te aquest tipus de música a la ciutat.

Carles Oller, president Càritas Garrotxa

Una de les activitats on Càritas Garrotxa dedica més esforços és en programes destinats al treball protegit. De fet els beneficis que s’obtinguin del concert aniran destinats a aquest tipus de programes que centren els eixos principals de l’entitat

Carles Oller, president Càritas Garrotxa

L’entitat també apostarà enguany i per cinquè any consecutiu pel Solidari Sac, que consisteix  en la venta d’un sac confeccionat artesanalment per voluntaris de l’entitat. Una acció totalment consolidada a la ciutat i que serà present en el Mercat de Nadal d’Olot.

Deixa un comentari