Victòria a l’últim sospir del Club Bàsquet Vall d’en Bas a casa contra Cellera-Amer per un ajustat 67-66

I en bàsquet, el Club Bàsquet Vall d’en Bas segueix en ratxa a la Tercera Catalana, després de vèncer aquest diumenge al Cellera-Amer. Els jugadors de Joel Sabido han anat per davant tot el partit malgrat a l’últim quart haguessin de remuntar a l’equip visitant als últims compassos del matx, en un ajustat 67 a 66.

Gran partit del Club Bàsquet Vall d’en Bas aquest cap de setmana a casa contra el Cellera-Amer, en el duel de la Tercera Catalana. Els jugadors de Joel Sabido han començat bé el partit amb un parcial 8 a 0, tot i que el Cellera-Amer reaccionés i s’acostés en el marcador, que ha anat comandant els locals però sense despenjar-se, arribant al descans amb un resultat de 39-30 i una primera meitat on els de la vall han sabut aprofitar les jugades de contraatac i la falta d’encert dels rivals.

A la segona meitat les constants faltes personals entre els dos equips i el desencert visitant han seguit donant avantatge als locals, tot i que el Cellera-Amer estava millor en el rebot, sobretot ofensiu, fet que l’ha mantingut amb opcions. El Club Bàsquet Bas, però, s’ha despistat i ha deixat que l’equip rival s’avancés en el marcador a l’últim quart, en un moment on l’equip estava insegur i amb un joc molt erràtic.

Un últim quart d’infart, amb un Cellera-Amer molt encertat, i amb un Club Bàsquet Vall d’en Bas que, a base dels triples de Jaume Mora, i les personals amb opció de tir lliure provocades pels constants rebots capturats per Arnau Batalla, a més d’ gran defensa de tot l’equip, han pogut fer que la victòria es quedés a casa en l’últim moment: gràcies un tir lliure encistellat quan el temps ja s’havia complert.

67 a 66 i una victòria que situa el Club Bàsquet Vall d’en Bas tercers a la lliga.

x