El Consell Comarcal de la Garrotxa celebra el 30è aniversari amb ganes de seguir millorant com a ens municipal

El Consell Comarcal vol seguir treballant per potenciar totes les àrees de serveis als municipis i a les persones. És el principal objectiu de futur que marca el seu president, Joan Espona, després que dissabte es celebressin en un acte públic els 30 anys de la institució.

La sala El Torín d’Olot es va omplir dissabte a la tarda per celebrar el 30è aniversari de la creació del Consell Comarcal de la Garrotxa. L’ens va néixer el 9 de març de 1988 amb la llei de Consells Comarcals de la Generalitat, contribuint a reforçar un model de serveis compartits que ja feia temps que s’havia iniciat a la comarca amb la Mancomunitat intermunicipal de la Garrotxa i el Consell Comarcal de Muntanya.

Joan Espona – President del Consell Comarcal:”En aquell oment es va potenciar tota la feina feta fins arribar als nostres dies, que som una comarca d’exemple a seguir a tot Catalunya, i és que moltes comarques volen venir a conèixer la nostra manera de fer

Durant l’acte es van repassar en imatges les tres dècades de trajectòria de la institució. Van assistir-hi el Delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila, i l’actual President de la Diputació de Girona, Miquel Nogué. Els diversos presidents del Consell Comarcal de la Garrotxa i els organismes predecessors van rebre un reconeixement per la seva tasca.

Joan Espona, que aquest mes de maig finalitzarà la seva etapa al capdavant de l’ens, va marcar com a principal objectiu de futur seguir treballant per a millorar el benestar de les persones.

Joan Espona – President Consell Comarcal de la Garrotxa :”Nosaltres estem treballant per potenciar totes les àrees, aquest és el repte, millorar encara més.”

També va reflexionar sobre el futur de l’administració pública i el paper de les comarques el catedràtic de Ciències Polítiques i Administració de la Universitat Pompeu Fabra Carles Ramió, que va oferir una conferència en el marc de l’acte commemoratiu.

x