ERC permetrà l’aprovació del pressupost d’Olot després d’acordar amb l’equip de govern la retirada de la partida per a l’Espai Cràter

El primer acord a què s’ha arribat per donar aprovació al pressupost de l’Ajuntament d’Olot del 2019 ha estat amb Esquerra Republicana. El mateix grup municipal ho ha anunciat aquest migdia. L’acord ha arribat després que el PDeCAT ha concedit als republicans la retirada de la partida de 400.000 euros inclosa en l’apartat d’ingressos per al projecte de l’Espai Cràter. Esquerra, que considera el projecte prou complex com perquè es consensuï a mig-llarg termini, ha agraït el gest i s’abstindrà en el proper ple.

Anna Barnadas: “Hem arribat a un acord que és satisfactori per a l’equip de govern i per a Esquerra Republicana. La proposta nova que se’ns ha fet arribar, i per tant, la principal diferència, és que retiren la partida de l’Espai Cràter dels pressupostos. Valorant aquest gest, i sobretot per responsabilitat i compromís amb els olotins i les olotines, el grup municipal d’Esquerra Republicana permetrem que el pressupost tiri endavant i en el proper ple de pressupostos ens abstindrem”