Olot ha acollit dues formacions de caire municipalista aquest cap de setmana

Aquest ha estat un cap de setmana de formacions de caire municipalista a la capital de la Garrotxa. Olot va acollir dissabte una de les jornades ‘Agafem Força’ que organitza la CUP a diferents punts del territori. La cooperativa garrotxina Resilience Earth i Adrinoc van col·laborar en una formació sobre govern obert en el marc del programa d’innovació CívicHub, que organitzen diverses entitats amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat.


El Núria Social d’Olot ha acollit de divendres a diumenge una formació intensiva en govern obert especialment dissenyada per a equips de govern interessats en fomentar la participació, la transparència i la rendició de comptes de l’administració.

Regidors però també treballadors públics i emprenedors han passat per l’sprint, emmarcat en el programa d’innovació Cívic Hub que organitzen PandoraHub, Chapter2 i Ouishare, amb la col·laboració d’Adrinoc i la cooperativa garrotxina Resilience Earth.

Thai Jungpanich, coordinadora formació Govern Obert: Un espai on intercanviar experiències a nivell municipal, de govern obert i coneixements a nivell de col·laboració ciutadana i participació i també crear una xarxa de persones interessades en govern obert.

Aquest dissabte, Olot va ser seu d’una de les quatre jornades municipalistes que organitza la CUP a nivell nacional, encarades a agafar forces de cara a les properes eleccions municipals. Desenes de simpatitzants del partit van reunir-se al Casal de Bonavista.

Raül Massanella, Regidor CUP Olot:  “L’objectiu és acostar a persones vinculades directa o indirectament a la CUP la tasca municipalista que estem fent. Cadascuna té un caire diferent, nosaltres tractem el que són els municipis petits i mitjans”

Un intercanvi d’experiències que, en ambdós casos, posa de manifest l’interès creixent d’entitats i partits d’evolucionar cap a un sistema polític més obert i participatiu.

x