La UE Olot empata a casa contra el Castelló sota una intensa pluja (1-1)

La UE Olot va empatar aquest diumenge a casa contra el Castelló en la jornada corresponent a la tretzena jornada de lliga. La intensa pluja va ser l’autèntica protagonista del matx. Les condicions del terreny de joc no van beneficiar a cap dels dos equips. Un partit igualat, amb un joc molt directe i amb moltes pilotades amunt i avall.


L’Olot no va començar de la millor manera el duel. Tot just al minut 8, Kilian va aprofitar una pilota solta a dins l’àrea per enviar-la al fons de la porteria de Ginard. Els vermells van respondre deu minuts després. Marc Mas va centrar una pilota rasa al centre de l’àrea, Barnils la va tocar endarrere veient l’arribada d’Albert Blázquez, que va colar la pilota a la xarxa visitant a minut 19.

La segona meitat no va aconseguir decantar la balança. Les condicions climatològiques no milloraven i el terreny de joc es tornava cada vegada més impracticable. Cap dels dos equips aconseguia possessions llargues. Un partit incontrolable, un joc molt directe i principalment aeri. Tot i això, els dos equips van disposar d’ocasions de gol que podien haver trencat el partit.

L’àrbitre va xiular el final d’un partit complicat. La Unió Esportiva Olot va aconseguir sumar un punt amb un regust molt agradable. Els homes de Raúl Garrido ara són vuitens a la classificació, a set punts del play-off, a tres del play-out i a cinc del descens directe.