El Club Natació Olot es mostra satisfet del rendiment dels seus nedadors al Campionat d’Espanya de piscina curta i espera augmentar-ne la representació en un futur

Han passat els Campionats d’Espanya i el Club Natació Olot en fa una valoració positiva: Lídia Huete va aconseguir arribar a dues finals de les quatre proves on competia, i Álvaro Ruiz va millorar el seu registre en piscina curta. L’entitat treballa perquè en un futur pugui augmentar la seva representació al campionat.

Els Campionats d’Espanya en piscina coberta de 25 metres van comptar amb tres nedadors garrotxins: per part del Club Natació Olot, hi van competir Álvaro Ruiz i Lídia Huete, i el santjoanenc Roger Coma ho va fer amb els colors del Mataró. Qui tenia més possibilitats de medalla era Lídia Huete, a la prova dels 100 papallona: la garrotxina tenia la quarta millor marca de l’estat, amb un temps d’1 minut i 93 centèsimes, i va accedir a la final amb el tercer millor registre de les sèries. Però a la prova es va quedar a les portes del metall, acabant quarta.

Diego Méndez, primer tècnic natació CN Olot: “Hay que reconocer que en un primer momento el cuarto puesto duele, pero es que Lídia es cuarta nacional: es un resultado buenísimo”.

L’actuació de Huete també es valora molt positivament en les altres proves: va aconseguir arribar a una altra final, la dels 200 papallona. L’altre nedador olotí, Álvaro Ruiz, va millorar la seva marca classificatòria en la mateixa prova, rebaixant-la gairebé 60 centèsimes. El club recorda que li queden anys per seguir intentant accedir a una final. L’equip tècnic del Club Natació Olot es mostra satisfet de l’actuació dels dos nedadors, i esperen que la seva representació augmenti en un futur.

Per la seva banda, Roger Coma va aconseguir batre gairebé tots els seus registres d’entrada al Campionat: en va superar quatre de cinc. A més, el santjoanenc va ser vuitè en la prova dels 1.500 lliures, fent-la mig minut més ràpid que el seu registre oficial de l’any.

x