La Cursa de la Dona de les Preses entrega 11.300 euros a l’Oncolliga

Dues mil dones van inscriure’s a la segona Cursa de la Dona de les Preses el passat 21 d’octubre. Gràcies a la seva participació, s’han recollit 11.300 euros que es destinaran als projectes per a pacients amb càncer que Oncolliga Girona porta a terme a l’Hospital d’Olot. Aquest dimarts es va presentar públicament la recaptació.

11.300 euros és la xifra que resumeix l’èxit de la segona Cursa de la Dona de les Preses, que va haver de tancar inscripcions dies abans de la prova solidària al llindar de les dues-mil participants.

Aquest dimarts al vespre, l’organització de la cursa va tancar el cercle d’aquesta edició fent entrega de la recaptació econòmica a Oncolliga Girona, amb un gran xec simbòlic.

Love Lopera, organització Cursa de la Dona: “Gràcies a l’experiència, aquest any pots anar afilant més en tots els temes. A poc a poc ho anem fent tot entre totes”

Pere Vila, alcalde de les Preses: “És esplèndid que una prova esportiva que es recapta aquest import per un benefici, ajudar per ajudar, és fantàstic”

Els fons recollits serviran per donar suport a dones amb càncer de la comarca, ja que es destinaran a diferents programes que Oncolliga desenvolupa des de l’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa.

Lluïsa Ferrer, Presidenta Oncolliga Girona: “Aquí Olot fem molts serveis. Una psicòloga que ve dos dies o tres a la setmana, grup de suport, marxa nòrdica, drenatge limfàtic, fisios a domicili, estètica oncològica… serà una gran ajuda per ajudar a tota la gent de la comarca”

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Preses, les organitzadores no descarten ampliar el nombre de participants de cara a l’any vinent, amb l’objectiu que més dones puguin córrer per aquesta causa solidària, que toca de prop a tantes famílies.