L’equip de govern d’Olot presentarà més d’una proposta per al projecte de la piscina municipal coberta abans d’acabar el mandat

A falta de saber amb quins vots s’aprovarà demà el pressupost de l’Ajuntament d’Olot per al 2019, els acords arribats amb alguns grups de l’oposició comprometen l’equip de govern en algunes qüestions. Els pressupostos de l’Ajuntament d’Olot per al 2019 tiraran endavant amb el suport d’Olot En comú i l’abstenció d’Esquerra, a canvi d’alguns compromisos. Els comuns van demanar una partida per a la redacció del projecte de la piscina municipal coberta. L’equip de govern n’ha previst 75.000 euros. L’alcalde assegura que estaran en condicions de presentar més d’una proposta per fomentar el debat abans d’acabar el mandat.


Per a l’acord amb Esquerra han quedat al marge dels pressupostos les previsions de subvencions per a l’Espai Cràter. L’alcalde assegura que seguiran rebent ajudes al projecte per part de la majoria d’ens supramunicipals, i que les aniran incorporant igualment a través del ple i el consens amb la resta de grups.

Un projecte demanat per alguns grups i que de moment no preveu partida en aquests pressupostos és la residència d’estudiants, cada cop més demandada pels centres d’estudis superiors. El model de l’equip de govern és que la residència no sigui només impulsada des de l’àmbit públic, sinó col·laborant amb gestors o inversors que encara no ha trobat.