El CN Castellfollit celebra 50 anys amb un sopar on s’estrenarà un documental de la seva història i reunirà a nedadors que han passat pel club

El Club Natació Castellfollit ha complert 50 anys, i per aquest motiu dissabte celebra un acte institucional on vol reunir en un sopar la massa de nedadors que formen i han format part del seu mig segle d’història. Durant l’esdeveniment, es projectarà per primera vegada el documental ’50 anys de Club Natació Castellfollit’, que repassa la vinculació de l’entitat amb el poble i amb el món de l’esport.

Complir 50 anys és un fet destacable, i més si qui fa l’aniversari és una associació que depèn del treball de moltes persones. És el que ha aconseguit el Club Natació Castellfollit aquest 2018, i ho celebra amb un sopar al restaurant La Deu, amb una crida als gairebé 2.000 nedadors que formen i han format part de l’entitat al llarg d’aquests anys.

Pere Vilà, president CN Castellfollit: “Serà una trobada on barrejarem la nostàlgia amb el present i el futur del club”.

El Castellfollit va néixer l’any 1968, després que l’afició per la natació dels seus veïns promogués la construcció d’una piscina i la posterior formació de l’entitat. Això fa que el club hagi estat testimoni i part involucrada amb el món de l’esport i el desenvolupament del municipi. Per aquest motiu, s’ha impulsat el documental ’50 anys del Club Natació Castellfollit’, a càrrec de Zeba Produccions, i que es projectarà per primera vegada durant el sopar.

Eduard Miguel, Zeba Produccions: “La nostra idea és fer un retrat amè que arribi a la gent involucrada amb el club però que també li pugui interessar a una persona que no tingui res a veure amb el CNC, i a través de les anècdotes hem volgut arribar a molta gent”.

S’espera que hi hagi prop de dues-centes persones a l’acte, que comptarà amb l’assistència de representants d’altres clubs i el president de la Federació Catalana de Natació

x