Els Bombers han realitzat dos rescats de muntanya aquest dijous a la tarda a la Vall del Bac i Sant Miquel del Corb

Els Bombers de la Generalitat han actuat en dos rescats de muntanya aquest dijous a la tarda. El primer avís s’ha produït a les 13.38 de la tarda. Una dona ha patit ferides en una cama a la Vall del Bac, a la Vall de Bianya. Una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques l’ha traslladat fins a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. El segon avís s’ha produït poc menys de mitja hora més tard, a les 14.05 de la tarda. El Grup d’Actuacions Especials dels Bombers ha rescatat una excursionista que s’ha accidentat quan caminava en grup al Roc del Lladr, al sector de Sant Miquel del Corb, a les Preses. La dona ha caigut per un erraplé, hi ha resultat ferida. Un helicòpter medicalitzat l’ha dut fins a Olot, on ha estat traslladada a l’hospital. Finalment, un vehicle ha patit un accident a la N-260. El conductor, únic ocupant, n’ha sortit il·lès.