El grup de teatre Tres Colades estrena la seva tercera obra, ‘El Carrer’, aquest dissabte

Aquest cap de setmana a Sant Joan les Fonts es podrà veure per primera vegada la última creació del grup de teatre del municipi, Les Tres Colades. L’obra es titula ‘El Carrer’, i és una comèdia centrada en situacions quotidianes. L’estrena serà dissabte a les set de la tarda al Centre Cultural de Sant Joan.


Després de ‘El Geriàtric’ i ‘Bojos pel Diamant’ el grup de teatre amateur de Sant Joan les Fonts Tres Colades torna en escena aquest cap de setmana. La companyia presenta l’obra ‘El Carrer’, una comèdia de situació on s’entrellacen històries de les diverses persones que es troben en un carrer imaginari, de qualsevol ciutat petita o mitjana.

Maria Vidal – Directora Tres Colades “Nosaltres el que sempre proposem són comèdies. És una comèdia familiar on el que es busca és donar la volta a aquell element quotidià, fent que sigui més còmic del que seria habitualment, però sense ganes d’ofendre a ningú ni tractar cap tema en concret. Simplement agafar escenes quotidianes i portar-les en escena”

Es tracta d’una creació inèdita, escrita per Maria Vidal i pensada especialment per als actors del grup, que són veïns del municipi de diferents edats.

L’estrena serà dissabte 24 de novembre a les set de la tarda al Centre Cultural de Sant Joan les Fonts, amb entrada gratuïta. ‘El Carrer’ serà el tancament de la programació cultural de tardor a Sant Joan les Fonts, però els membres de la companyia esperen poder portar l’obra a altres punts de la comarca.

 

 

Deixa un comentari