La setmana de l’emprenedoria comença el proper 26 de novembre amb novetats en el format i dates de cares a l’any vinent

La setmana de l’emprenedoria arrencarà el proper 26 de novembre amb un total de 13 activitats dedicades a les empreses i els emprenedors. Aquesta serà la seva darrera edició en el format i durada amb que la coneixem fins ara. El proper any la setmana tindrà una durada de 15 dies i es fomentaran les activitats de tarda -vespre per afavorir ala presència de més empreses.


Olot acollirà del 26 al 30 de novembre una nova setmana de l’emprenedoria dedicada tant a empreses com a emprenedors. Aquesta edició acollirà un total de 13 activitats de diferents formats, temàtiques i públics. Enguany serà la darrera que es realitza al mes de novembre i en el format que hem conegut en les darreres 4 edicions. L’any vinent la setmana serà substituïda per el nou “Garrotxa Emprèn” que allargarà els actes a una quinzena de dies del 15 al 29 de març i amb una programació d’activitats molt més repartida.

Núria Zambrano, Regidora Ocupació Aj. Olot: “per nosaltres és una manera de donar visibilitat a tota la gent que vol emprendre a la Garrotxa o que vol donar visibilitat a una empresa ja existen i és la nostra essència i és molt important . Però ens hem donat compte que amb només una setmana quedava molt curt i els actes molt apretats”.

La voluntat es disposar de més dies per dur a terme més activitats a la tarda-vespre i incentivar així la participació de més empreses.

Núria Zambrano, Regidora Ocupació Aj. Olot:” quasi que possar-ho tot en una setmana i gairebé a finals d’any ens adonavem que hi havia moltes empreses que no podien assistir o assitir a tot. Quan ho cambien o esplaiem amb 15 dies i actes més repartits a la tarda per favorir l’assitència de més empreses”.

Aquesta edició comptarà amb activitats com la del periodista i escriptor Martí Gironell sobre el seu darrer llibre ‘La força del Destí’ a Can Trincheria,  un taller  d’Innovació Disruptiva realitzada per l’enginyer i arquitecte tècnic Xavier Verdaguer o l’activitat dels Alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot que ensenyaran com fer un llum de cartró.

El tradicional lliurament de premis de la 6ª edició dels premis 100%  clouran al març la nova etapa de la setmana ara sota el nom del “Garrotxa Emprèn”.

Deixa un comentari