Les estrelles Michelin continuen brillant a la Garrotxa

Aquest dimecres a la nit es va celebrar, a Lisboa, la presentació de la Guia Michelin d’Espanya i Portugal 2019, que distingeix, en forma d’estrella, els millors restaurants del món. Els dos restaurants garrotxins, Les Cols i Ca l’Enric, van aconseguir mantenir les dues i una estrella respectivament.


Els dos restaurants de la Garrotxa amb Estrelles Michelin han revalidat els seus reconeixements després de la gala de presentació de la Guia Michelin d’Espanya i Portugal 2019, que va tenir lloc aquest dimecres al vespre a Lisboa. Les Cols d’Olot, dirigit per la xef Fina Puigdevall manté les dues estrelles que ja tenia i Ca l’Enric, a la Vall de Bianya, amb els germans Juncà al capdavant continua amb una.

La Guia Michelin distingeix anualment els millors establiments de restauració per la seva qualitat. Enguany conserven les seves estrelles els 15 restaurants de la demarcació de Girona que en tenien. Encapçala la llista El Celler de Can Roca amb tres, seguit de Les Cols d’Olot amb dues, i el restaurant Terra de S’Agaró de Paco Pérez suma una altra estrella.

El gran vencedor de la nit, però, va ser Dani García l’únic cuiner de l’estat espanyol que estrena tres estrelles. Durant l’acte es va homenatjar a Carme Ruscalleda, que recentment va tancar el seu restaurant de Sant Pau.