L’Hoquei Olot B-Sensible vol refer-se dels darrers resultats amb una victòria contra el Ripollet

L’Hoquei Olot B-Sensible necessita una victòria contra el Ripollet si no vol veure perillar la seva presència amb els millors equips de Catalunya a la següent fase. El partit serà retransmès per Olot Televisió, diumenge a partir de les quatre i cinc minuts.

Fa dos partits que l’Hoquei Olot B-Sensible perd els seus enfrontaments, uns resultats que l’han allunyat del liderat de la Nacional Catalana. De retruc, l’Olot ha vist com augmenten les possibilitats dels seus perseguidors d’atrapar-los, en la lluita per classificar-se per la segona fase amb els quatre millors clubs. Els de Miqui Ràfols reben un d’aquests equips, el Ripollet, que es sobreposa a un mal inici de temporada i fa tres jornades que no coneix la derrota: els vallesans van empatar l’última jornada contra el líder Sentmenat, un exemple del perill que pot tenir el Ripollet als seus estics.

El partit es podrà seguir en directe per Olot Televisió i la Xarxa de Televisions locals, diumenge a partir de les quatre i cinc minuts de la tarda. Segons Miqui Ràfols, és una bona oportunitat per omplir el pavelló i mostrar l’afició per l’hoquei dels olotins.

Després del partit contra el Ripollet, el Club Hoquei Olot presentarà els seus equips davant l’afició.

Deixa un comentari