L’associació protectora d’animals Terra Viva pateix el robatori d’un miler d’euros a les seves instal·lacions

La protectora d’animals de La Garrotxa terra Viva va patir un robatori ahir al vespre. Els lladres es van endur al voltant d’un miler d’euros i van ocasionar desperfectes al magatzem i al despatx. Des de l’associació han assegurat que avui mateix faran la denúncia i lamenten trobar-se en una zona tan aïllada i amb tan poca llum.


Aquest dimecres al vespre la protectora d’animals de la Garrotxa Terra Viva va ser víctima d’un robatori, pels volts de les nou del vespre. Els lladres van obrir les gàbies dels gats i destrossar i regirar part del magatzem i el despatx i es van endur al voltant d’un miler d’euros, recollits per la venda de número d’un sorteig que es celebra aquest dissabte, a més d’un plec del mateixos números.

 Isa Hilario, Terra Viva:Quan vaig arribar a les nou amb el cotxe vaig veure que havien entrat a la protectora i que havien forçat la prota del magatzem. El despatx potes enlaire, van obrir la gàbia dels gats, els gossos…”

Tant els Mossos d’Esquadra com la policia científica han passat a avaluar la situació i des de l’associació faran la pertinent denúncia, a més de plantejar-se instal3lar càmeres de vigilància, donat que es troben en una zona molt aïllada i amb poca llum.

 Isa Hilario, Terra Viva:”I aquesta vegada encara ha sortit mig bé perquè quan vaig arriabr els vaig agafar una mica in situ, que devien marxar llavors, però clar, la por que tenim és que torni a passar. Aquí estem molt aïllats, no hi ha gaire claror.”

La situació aquest matí a la protectora era d’aparent normalitat, tot tornava a estar més o menys en ordre, malgrat encara no entenguin per què van voler robar en un lloc com aquest.

Isa Hilario, Terra Viva:”Malauradament ens han donat un disgust, perquè no entenem com hi ha gent que pot venir a robar els quatre duros que podem fer des d’una protectora.”

Tot i així, el més important, és que el centenar de gossos i la vintena de gats es troben en bon estat.

x