L’espectacle ‘Esmorza amb mi’ d’Iván Morales inicia el gruix de la programació del festival El Petit Format

Ahir al Teatre Principal va començar la programació de propostes professionals del Festival El Petit Format, després que el cap de setmana passat s’obrís el teló per a les propostes de teatre local. L’obra ‘Esmorza amb mi’, del director Iván Morales, va ser un excel·lent inici per al gruix de la programació, amb una proposta de teatre de proximitat que ja té segell propi.


‘Esmorza amb mi’ estrenava ahir la programació professional del Petit Format i també estrenava la gira que aquesta proposta fa pel territori català. També suposava l’estrena en una funció per a l’actriu Bàrbara Mestanza. Fidel al seu perfeccionisme, Iván Morales va dirigir assajos fins a l’últim moment a l’espai de darrere l’escenari del Teatre Principal, reservat per a les propostes íntimes, lloc on el director va portar la seva cèlebre ‘Sé de un lugar’, perfecte per a les seves històries que submergeixen l’espectador.

Morales i el seu equip estan encantats de participar en un festival que s’atreveix a programar fora de la ciutat comtal propostes teatrals de formats no convencionals.

‘Esmorza amb mi’ està doblement nominada als propers Premis Butaca, com a millor espectacle de petit format i millor il·lumnació. Al programa del festival olotí hi trobem una altra proposta doblement nominada, ‘El metge de Lampedusa’, com a espectacle de petit format i Xicu Masó en la categoria de millor actor. Per a aquesta representació, ahir encara quedava alguna entrada. També en queden per a ‘Kilòmetres’, aquest vespre a les 9 a l’Orfeó Popular Olotí. Són més de 10 espectacles de petit format proposats per a aquest festival, que cada cop es fa més gran.