La UE Olot visita diumenge la ciutat esportiva de l’Espanyol amb ganes de desfer-se de la part baixa de la classificació

La Unió Esportiva Olot juga aquest diumenge a la ciutat esportiva de l’Espanyol, per enfrontar-se al filial blanc-i-blau. Raúl Garrido espera que el partit serveixi per desenganxar-se dels seus perseguidors i allunyar-se de la part baixa de la classificació.


Fins a sis equips es troben empatats a 16 punts a la Segona Divisió B, a només un de la Unió Esportiva Olot, vuitè. I entre aquests s’hi troba el proper rival dels olotins: és l’Espanyol B, el filial de l’equip blanc-i-blau que destaca pel seu joc i l’empenta dels seus futbolistes. L’Olot espera aconseguir un bon resultat, per tal de poder desenganxar-se d’una vegada dels seus perseguidors i mirar a la part alta de la classificació.

Raúl Garrido, Entrenador UE Olot: “L’objectiu nostre és de desenganxar-nos de la part de baix, i necessitem guanyar per aconseguir-ho, perquè hi ha molts equips per sota nostre que es troben a prop pel que fa a la seva puntuació”.

L’Espanyol B no passa el millor moment del curs després de perdre els tres últims partits, però l’Olot no se’n refia. Aquesta temporada ja s’hi ha enfrontat: va ser a la Copa Catalunya, el mes de juliol, on el filial va guanyar per 3 a 1. L’entrenador olotí Raúl Garrido creu que cal fixar-se en el que va passar en aquell partit.

Raúl Garrido, Entrenador UE Olot: “És una referència per com es van comportar, en el sentit del joc, la intensitat o l’estratègia. Per a mi és una referència molt important”.

L’Espanyol B-Olot es jugarà diumenge, a les 12 del migdia a la ciutat esportiva Dani Jarque, i el club ha organitzat un autocar per omplir les grades d’aficionats garrotxins.