La primera Marxa Solidària de la Garrotxa aconsegueix mig miler d’inscripcions

El proper 2 de desembre es celebrarà la primera Marxa Solidària de la Garrotxa, un esdeveniment esportiu que vol recollir fons per la investigació del càncer. Aquest cap de setmana s’acaba el termini per inscriure’s, però l’èxit està assegurat: ja s’hi han apuntat més de mig miler de participants.


La Judit López i la Cristina Costa són dues joves que quan van conèixer la temàtica de la Marató de TV3 aquest 2018 van decidir arrencar un projecte per a col·laborar-hi. Així va néixer la primera Marxa Solidària de la Garrotxa, un esdeveniment esportiu que es celebrarà el proper 2 de desembre a partir de les 10 del matí, recorrent tres ermites en deu quilòmetres des del Marc de Fotos del Vial Sant Jordi d’Olot. La marxa recaptarà fons per a la investigació del càncer, una malaltia que ha afectat d’alguna forma a la vida de la majoria de la societat.

Judit López, Marxa Solidària Garrotxa: “Ens vam enterar que la Marató anava per a la investigació del càncer, i vam decidir recollir diners per a aquesta causa. Vam pensar en una marxa no competitiva per tal d’aglutinar el màxim de persones unides per a un mateix fi”.

De moment, la marxa és un èxit: ja hi ha més de mig miler de persones inscrites, a través del web de l’esdeveniment. Hi ha temps per apuntar-s’hi fins aquest diumenge, i també es fa una crida a qualsevol persona que hi vulgui col·laborar fent de voluntari.

x