El CN Olot presenta la nova temporada i espera poder inaugurar les noves instal.lacions al 2019

Divendres es va fer l’acte de presentació de les 6 seccions del Club Natació Olot per a la  nova temporada. Enguany el club es marca unes línies importants a seguir, com ara mantenir o augmentar en les classificacions actuals i renovar energies. A més el club espera estrenar tal i com estava previst les instal·lacions renovades de cares al setembre del 2019

Divendres es va fer a les instal·lacions del CN Olot l’acte de presentació oficial de les seccions esportives de competició. L’acte va comptar amb els tècnics, les noves incorporacions i els membres les 6  seccions. El club Natació Olot espera seguir marcant uns bons objectius de cares a la nova temporada i igualar o superar les marques actuals. Individual o col·lectivament l’entitat afronta amb ganes i il·lusió aquesta nova etapa.

 

L’acte es va celebrar dins del recinte de les instal·lacions del club que actualment i des del setembre estan en obres. Unes obres de millora i modernització per adaptar-se als nous reptes. Els terminis d’execució van a bon ritme i tot està previst que pel 2019 es puguin estrenar les noves instal·lacions

 

Després de la foto de família corresponent tot l’equip va desplaçar-se fins al restaurant Can Xel de Santa Pau on es va guardonar als esportistes més destacats de cada secció en categories de regularitat, promesa, punts FINA i millor de cada secció i el Tropeu President.

 

x